“Pa trokitje hyr por lus mos ofendo se po dhemb sado nuk vërehet ” (VIDEO)

7 Qershor, 2021 - 5:55 pm

Yllka Kuqi është një emër i njohur i muzikës shqiptare që karakterizohet me një ngjyrë të veçantë të zërit e me vokal të fuqishëm, shkruan KultPlus.

Si e tillë ajo ka krijuar shumë këngë ndërsa ka sjellë për publikun edhe këngë të vjetra qytetare. Ajo numëron shumë këngë të suksesshme por një nga këngët më të mira të saj mbetet “Ofendimi”. Kjo këngë numëron një dekadë që kur është kënduar në festivalin “Polifest” ndërsa edhe sot sjellë emocionin e njëjtë.

Kjo këngë korri mjaft shumë sukses në Festivalin “Polifest” në vitin 2006, ku u prit me mjaft duartrokitje ndërsa i solli Yllka Kuçit edhe disa çmime si: Çmimi i kritikës,Çmimi i “Produksionit Jon” dhe Çmimi për orkestrim më të mirë të këngës.
KultPlus ju sjellë interpretimin e këngëtares së bashku me tekstin e këngës:

Ti ishe dashuri e parë mik i keq e tradhtar askush nuk te gjykoj,ti dashurinë e pate në gjak vetëm mua m` dhe aq pak, askush nuk të dënoj
E hëna e mallkuar pik e fundit,fjalë e rendë si plumb i rand , me gishtat e një dore i numërova ditët e lumtura.

(ref):
Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se një vashe zemra do ti thehet
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo se po dhemb sa do nuk vërehet

Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se një vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo,se po m`vret zemra e një vashe po pelset.

Ti ishe dashuri e pare mik i keq e tradhtar , askush nuk te gjykoj, ti dashurinë e pate n`gjak vetëm mua m` dhe aq pak askush nuk të dënoj.
E hëna e mallkuar pike e fundit fjale e rende si plumb i rande, me gishtat e një dore i numërova ditët e lumtura.

(ref):
Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se një vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo, se po dhemb sado nuk vërehet

Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se një vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo,se po m`vret zemra e një vashe po pelset.

Pa trokitje hyn por mos kafsho
Pa trokitje hyn mos ofendooooo

Zemra e një vashe po pelset
Zemra e një vashe po pelset po pelset po pelset
Po pelseet
Zemra e një vashe po pelset…./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme