Pianistja Melisa Ibrahimi kualifikohet në finalen e garës ‘International Music Competition Dinu Lipatti’ në Itali

3 Qershor, 2023 - 12:21 pm

Pas tre etapave intensive të interpretimit, pianistja Melisa Ibrahimi ka arritur të kualifikohet në finalen e garës “International Music Competition Dinu Lipatti” 2023, një ndër garat më të rëndësishme në Itali, shkruan KultPlus.

Pianistja Ibrahimi pas kësaj paraqitje të suksesshme, është shpalluar fituese e çmimeve:

•Vendit të I-rë në seksionin e Pianos
•Çmimit Absolut,
•Finaliste,
•Fituese e Vendit te III-të Absolut në Finalen e komplet garës “International Music Competition Dinu Lipatti”.

Përmes një postimi në facebook, Ibrahimi ka falënderuar profesoreshën e saj Alberta Troni, për mbështetjen e vazhdueshme e cila ka mundësuar të fitoj këto çmime.

“Profesoreshes sime Alberta Troni i jam falenderuese perhere per mbeshtetjen e vazhdueshme, mundin dhe punen e madhe! Faleminderit jurise per vleresimin!”, ka thënë Ibrahimi/KultPlus.com

Të ngjajshme