‘Porsi nata e pa hanë, djali yt nuk sheh dynjanë’ (VIDEO)

6 Prill, 2021 - 11:47 pm

Luan Hajra është një ndër emrat kryesor të muzikës popullore shqipe.

Me një karrierë të gjatë, ai përmes zërit unik vazhdon të tingëllojë në veshët e shumë dëgjuesve shqiptarë.

KultPlus sonte sjellë interpretimin e këngës  “Lulëzoj fusha, lulëzoj mali” nga Luan Hajra.

Më poshtë gjeni videon dhe tekstin e këngës:

Lulëzoj fusha, lulëzoj mali

Bukuri ka ra n’dynja

Ku m’ke qenë që

M’ka marrë malli

Sytë e mi janë

Mbushë me vaj-e

Po vetë nana

Per djalë te vet-e

Ku e kam djalin

Ku m’ka mbetë

Porsi nata e pa hanë

Djali yt nuk sheh dynjanë

Po vete baba për djalë të vet-e

Ku e kam djalin

Ç’ka është tuj ba-e

Ai ka vdekë e ka mbarue

Vorri i tij

I’u ka rrafshue/ KultPlus.com

Të ngjajshme