Pranvera Hoxha dhe Ardiana Bytyqi Ismajli sonte me koncert në Shkup

25 Prill, 2019 - 5:30 pm

Pianistet Pranvera Hoxha dhe Ardiana Bytyqi Ismajli sonte do të koncertojnë në Shkup, shkruan KultPlus.

Ky koncert do të mbahet në Fakultetin e Arteve në Shkup, duke filluar nga ora 19:30.

Panistet Hoxha dhe Bytyqi Ismajli do të luajnë vepra të Brahmsit, Bassnetit, Zadejas, Jakivas, Oebussy, Stolz, Lehar dhe Reuter./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme