Premiera botërore e “Epic Symphony” nga kompozitori Fatos Qerimaj, këtë të diel në koncertin e Filharmonisë

17 Nëntor, 2022 - 7:30 pm

Filharmonia e Kosovës do ta prezantoj koncertin e radhës së Orkestrës së Filharmonisë, i cili do të mbahet të dielën (20.11.2022) prej orës 20:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, përcjell KultPlus.

Në këtë koncert nën dirigjimin e mjeshtrit Gridi Kraja do të interpretohen uvertura “Coriolan” nga L.V.Beethoven, “Koncert për piano në G-dur” nga M.Ravel me soliste Anila Aliu dhe premiera botërore e veprës “Epic Symphony” nga kompozitori Fatos Qerimaj.

Për të ndjekur koncertin luteni që të bëni rezervimet në këtë link https://bit.ly/3EznjLL / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme