Rikthehet “The Voice Kids”

29 Maj, 2018 - 12:00 pm

“The Voice Kids” rikthehet, duke ftuar sërish të gjithë fëmijët për të qenë pjesë e aventurës më spektakolare në ekran.

Qershori është muaji i audicioneve në të gjitha qytetet kryesore të Shqipërisë, për fëmijët e moshave nga 6 deri në 14 vjeç. Dyert do të rihapen në 8 qershor në audicionin e Tiranës, në orën 11:00, tek Piramida, në Top Channel.

Më datë 11 qershor “The Voice Kids” do të udhëtojë drejt qytetit të Shkodrës, ku do të zhvillohen audicionet pranë Pallatit të Kulturës. Kërkimi i talenteve do të vazhdojë në qytetin e Korçës, më datë 14 qershor, te Teatri i Kukullave, për t’u pasuar me audicionet e qytetit të Vlorës, më datë 17 qershor.

Për herë të parë, “The Voice Kids” do të zhvillojë audicione në qytetin e Kukësit, pranë Pallatit të Kulturës, më datë 19 qershor, për t’u pasuar nga audicionet e Prishtinës një ditë më pas, më datë 20 qershor.

Rrugëtimi vazhdon drejt Durrësit, tek Qendra Kulturore e Fëmijëve më datë 23 qershor. Dhe mundësia e fundit për të qenë pjesë e audicioneve është data 29 qershor, sërish në Tiranë, tek Piramida.

Të gjitha audicionet do të zhvillohen duke filluar prej orës 11:00.

Ëndrra e madhe e skenës së “The Voice Kids” është e hapur për këdo që mendon se duhet të provojë veten në këtë “talent show”. Ju presim të gjithëve në një edicion tjetër të paharrueshëm dhe me emocione të mëdha.

08 Qershor 2018 – Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00
11 Qershor 2018 – Audicioni i Shkodrës, Pallati i Kulturës, ora 11: 00
14 Qershor 2018 – Audicioni i Korçës, Teatri i Kukullave, ora 11:00
17 Qershor 2018 – Audicioni i Vlorës, Pallati i Kulturës, ora 11:00
19 Qershor 2018 – Audicioni i Kukësit, Pallati i Kulturës, ora 11:00
20 Qershor 2018 – Audicioni i Prishtinës, zyrat e Top Channel, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 11:00
23 Qershor 2018 – Audicioni i Durrësit, Qendra Kulturore e Fëmijëve, ora 11:00
29 Qershor 2018 – AudicioniiTiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00./ Top Channel

Të ngjajshme