займ на карту онлайн потребительский кредит

“Rinascerò, Rinascerai”, kënga që po kthehet në ‘kolonën zanore’ të luftës për jetën (VIDEO)

7 Prill, 2020 - 11:00 am

 

Që prej ditës së parë të publikimit të saj, “Rinascerò, Rinascerai” e këngëtarit italian Roby Facchinetti është kthyer shumë shpejt në një burim shprese, të dëshirës që shumë shpejt koronvirusi do t’i përkasë të shkuarës dhe jeta do të ‘rilindë’.

Një këngë që lindi nga artisti i njohur italian duke parë gjendjen në qytetin ku jeton, Bergamo, një nga zonat më të prekura nga koronavirusi në Itali.

Me nota frymëzuese për një të nesërme më të mirë, ““Rinascerò, Rinascerai” të bën të reflektosh. Të reflektojmë, që të mund të përpiqemi të krijojmë një botë më të mirë, ose të paktën të ndërtojmë një botë më të mirë për fëmijët dhe nipërit tanë, një botë më të drejtë, ku ne mund të marrim frymë më shumë dhe ku natyra do të ketë më shumë hapësirë, në mënyrë që të gjithë, të mund të rilindim. / KultPlus.com

Të ngjajshme