Saimir Pirgu dhe Ermonela Jahu, dy shqipe në Paris

2 Tetor, 2018 - 10:27 pm

Tenori Saimir Pirgu dhe sopranoja Ermonela Jaho përbëjnë dy figurat më të rëndësishme të artit shqiptarë që me zërin e performancën e tyre po mahnitin publikun e skenave më prestigjioze.

Ata së fundmi janë takuar në Paris duke përshëndetur kështu të gjithë shqiptarët. Në një fotografi të shkrepur në Theatre des Chams-Elysees, ata kanë përçuar mesazhin e unitetit të shqiptarëve.

“A ka ma bukur dy shqipe në Paris. Dy shokë të shpirtit në Paris”, ka shkruar Pirgu në fotografinë e publikuar, ku ka vendosur edhe flamurin kombëtar./ KultPlus.com

Të ngjajshme