займ на карту онлайн потребительский кредит

‘Se ty shpirt, ta gjen mami një sheik’ (VIDEO)

30 Mars, 2019 - 9:24 am

Kohëve të fundit, grupi Marigona bëri rikthimin e vet, ndoshta për ta konfirmuar se nuk na kanë harruar.

Në fakt, as fansat e tyre nuk e kanë harruar grupin Marigona, një prej grupeve më të mira shqiptare me hite të mëdha ndër vite. Një rikthim që më shumë u duk si vazhdimësi e punës së mrekullueshme që grupi ka bërë ndër vite.

Sot po e kujtojmë një këngë që jo çuditshëm, të bën të qeshësh me një melodi. Versioni i grupit Marigona i këngës “Ta gjen mami një sheik” është fantastik, një ritëm ndryshe që dallon dukshëm prej këngëve sot.

Po e sjellim poshtë tekstin e këngës, dhe patjetër këngën, që kjo ditë të nisë ashtu siç e meriton, këndshëm. / KultPlus.com

Kur te therras ne telefon
mamit kjo pun’ i pengon
Te Te therras nuk me lejon
Te gjitha ti harroj ajo kerkon
uuuu
mami yt s’me do
qe te dua nuk me lejon
e di se shum’ her’ te ka thene, te ka thene

#2 .mos shko bijë me at hipik
se ty shpirt ta gjen mami nje sheik

e ke mamin me fakulltet
edhe babi s’don t’me flet
kur per ty ajo çdo gje m’vet
se e ke mamin me fa.- fa.- fa.- fa.- fakultet

uuuu
mami yt s’me do
qe te dua nuk me lejon
e di se shum’ her’ te ka thene te ka thene

#4. Mos shko bij me at hipik
se ty shpirt ta gjen mami nje sheik

Të, të, të. tëtata…..

Të ngjajshme