Shikojeni natën e parë të Festivalit të TVSH-së (LIVE)

20 Dhjetor, 2018 - 9:27 pm

Në linkun poshtë mund ta ndiqni natën e parë të Festivalit të 57 në TVSH.

Festivali vazhdon me 21 dhe me 22 dhjetor.

Të fundit

Të ngjajshme