“Si topin ti po më gjun, si lodër me mua lun” (VIDEO)

6 Mars, 2018 - 6:59 pm

Mënyra më e mirë për ta nisur javën është dëgjimi i këngëve të Aidës dhe Armendit.

Dhe kur i kujtojmë ata dy, e kujtojmë këngën “Ti nuk më meriton”.

Kënga e Armend Rexhepagiqit dhe Aida Barakut edhe sot ka fansat e saj, ndërsa mbetet një këngë që sjellë me vete edhe kohën dhe realitetin e asokohshëm.

Me këtë këngë, Armendi e Aida morën pjesë para disa vitesh në Festivalin e Radio Televizionit Shqiptar në Shqipëri, duke sjellë një performancë të paharruar.

“Si topin ti po më gjun, si lodër me mua lun, ti nuk më meriton” është ndër frazat e kapshme të këngës e cila nuk duket se e lejon kohën ta pluhurosë.

Aida e Armendi kanë ndaluar së bëri muzikë në mënyrë aktive, por deri në projektin e radhës nga ata, ne vazhdojmë me melodinë e kësaj kënge në kokë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme