‘Sot e nesër jam Evropë, jam Evropë, jam Evropë’ (VIDEO)

18 Korrik, 2018 - 9:24 pm

Meqë ka vite e vite që na janë premtuar vizat, ia vlen shpesh të kujtojmë se jemi në kontinentin evropian, së paku gjeografikisht.

Drejt Evropës, drejt udhëtimit pa viza, drejt metropoleve dhe drejt ëndrrave për një jetë më të mirë… 2020! Ky është viti kur një tjetër zyrtar evropian do të na flasë se si vizat nuk do të liberalizohen kurrë për kosovarët e dëshpëruar.

Për kontinentin Evropë janë kushtuar disa këngë, e herë kanë qarkulluar komente qesharake, satirike e njëkohësisht tmerrësisht pikëlluese.

Ilir Shaqiri para disa vitesh i këndoi Evropës në një formë të veçantë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme