Sot mbahet koncerti i fundit i ‘Kosova KamerFest 2022’

1 Dhjetor, 2022 - 7:30 pm

Koncerti “Zërat polarë” sonte do të shënojë fundin e festivalit të njohur ‘Kosova KamerFest’ i cili filloi më 1 tetor.

Kanë qenë gjithsej 11 koncerte të cilat kanë dëshmuar për një dhunti të rrallë që është shpalosur lehtësisht nga ta. Emra të njohur, vendorë dhe ndërkombëtarë kanë qenë pjesë e këtyre koncerteve.

Ndërkaq, sonte në Fakultetin e Arkitekturës, duke filluar nga ora 20:00 mbahet koncerti përmbyllës me të ftuar nga Republika e Irlandës.

Programi:

Zërat Polarë – Polar Voices

ENSEMBLE XXI-KOSOVA
(String Chamber orchestra)

LYGIA O’RIORDAN-conductor
PIA SIIRALA -violin / composer
REPUBLIKA E IRLANDËS/REPUBLIC OF IRELAND
FINLANE/FINLAND

ENSEMBLE XXI-KOSOVA
LYGIA O’RIORDAN – dirigiente/conductor

VIOLIN 1:

Pia Sirala-koncertmjeshter/concertmaestro
Sihana Badivuku
Leufat Bucuku
Fjolle Koxha
Arsim Gashi

VIOLIN 2:

Pleurat Doli
Diietar Zeka
Eliona Raqi
Florentina Hyseni
Festim Haxhikadriia

VIOLA:

Blerim Grubi
Entela Qarkaxhiia
Alkesta Gilogjani

VIOLONCELLO:

Miltiades Cassaras
Enis Alfi
Donjeta Cermiani

KONTRABAS:

Lulēzim Lushtaku / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme