Status i frymëzuar nga programi festiv i Vitit të Ri

4 Janar, 2018 - 8:00 pm

Gezim Selaci / Twitter

1/ Nji kohë, në hapësira publike Meda e Labi mund të dëgjoheshin veç në pazar, dyqane të kasetave dhe kombi e autobusa urbanë e ndërurbanë. Pastaj edhe në televizione me frekuenca kombëtare për t’i pru në “mainstreamin” e kulturës. (Plus qi Labi asht edhe në Kuvend të Republikës)

2/ Tyj pa prirjet, druaj qi shpejt ka me ardhë dita kur edhe Linda Morinën kanë me e pru në televizione kombëtare dhe në kulturën “mainstream”. Tallavaizimi i televizioneve kombëtare asht paralajmërues i sigurt i kësaj. (Ky status i frymëzuar nga programi festiv i vitit të ri).

Të fundit

Të ngjajshme