“Sunny Hill Festival” nominohet nga European Festival Awards në dy kategori të rëndësishme

21 Nëntor, 2022 - 7:55 pm

“Sunny Hill Festival” është nominuar nga European Festival Awards për dy kategori të rëndësishme të çmimeve ndërkombëtare për vitin 2022, atë të Best Medium-Sized Festival (për Sunny Hill Festival në Prishtinë) dhe Best New Festival (për Sunny Hill Tiranë), përcjell KultPlus.

Festivali është në garë me disa nga festivalet më të mëdha evropiane, për kategorinë e çmimeve në të cilat është nominuar, mirëpo gjasat për me dalë fitues, konsiderohen shumë të mira dhe kjo për shkak të rreth 1 miliard shfaqjeve online dhe rreth 6,000 publikimeve në media në krejt boten, ku festivali është përmendur.

Për të fituar, secili do të duhet të votoj në këto dy kategori ku është nominuar festivali:

BEST NEW FESTIVAL ( për Tiranë)

BEST MEDIUM SIZED FESTIVAL (për Prishtinë).

Linku për votim: https://bit.ly/3hYhuOY / KultPlus.com

mu

Të ngjajshme