займ на карту онлайн потребительский кредит

Sunny Hill Foundation në Prishtinë, nën patronazhin e Dua Lipës

23 Shkurt, 2018 - 7:39 pm

Me karakter bamirësie“Sunny Hill Foundation”, është organizatë bamirësie që është themeluar nën patronazhin e Dua Lipës, shkruan KultPlus.

Dhe Sunny Hill Festival që do të mbahet më 10 gusht, ku do të paraqitet edhe Dua Lipa duket të jetë organizim nga Sunny Hill Foundation.

Kjo organizatë është themeluar në vitin 2016 dhe ka për qëllim përmirësimin e kushteve në Kosovë, duke përfshirë zbutjen e varfërisë, forcimin e demokracisë, bashkëpunimin ndërkombëtar dhe pika të tjera që janë përfshirë në përshkrimin e kësaj organizate.

Kjo organizatë edhe ka anëtarë të bordit, ku duke u bazuar në faqen zyrtare të kësaj organizate shihen të jenë: Bujar Musa, Laura Kryeziu-Selimi, Laura Kryeziu-Selimi, Atifete Jahjaga, Shpend Ahmeti dhe Ruairí O’Connell. Edhe koncerti i fundit i Dua Lipës i organizuar në Kosovë është organizuar nga kjo organizatë./KultPlus.com

Të ngjajshme