Të kërkoj, si i çmendur të kërkoj, nëpër botën që s’mbaron sa dhe fryma më ndalon’

7 Maj, 2022 - 11:00 pm

Ardit Gjebrea është emër i njohur në gjithë shqiptarinë, por ajo se çfarë e veçon atë është pikërisht muzika, aty ku dikur Gjebrea shkrinte publikun me këngët e tij.

KultPlus ju sjell sonte një prej performancacve të tij më të njohura, pikërisht këngën “Ja ku jam”.

Të kërkoj, të kërkoj e nuk të gjej
Në çdo vend ku këmba shkel
Ti askund, askund nuk je
Të kërkoj, si i çmendur të kërkoj
Nëpër botën që s’mbaron
Sa dhe fryma më ndalon

[Pre-Chorus 1]

Pse? Pse më torturon këtë natë?
Pse, thonë unë jam njeri pa fat?

[Chorus]

Ti, dhe njëherë po të kthehesh ti
Unë ja ku jam
Dhe njëherë të më duash prapë
Unë ja ku jam
Dhe njëherë ti të jesh e imja
Ja ku jam
Parajsën të ta fal
Dhe njëherë të të mbajë në duar
Ja ku jam
Dhe njëherë të më bësh të vuaj
Ja ku jam
Dhe njëherë të më vrasësh mua
Ja ku jam
Dhe vdekja le t’më marrë


[Verse 2]
Më mungon, zërin tënd nuk e dëgjoj
Një mesazh në telefon, shpirti im sa më mungon
Më mungon, prekja jote më mungon
Trupi yt kur drithëron dhe një puthje që s’mbaron

[Pre-Chorus 2]

Pres, pres të më vish këtë natë
Pres, çdo njeri e ka një fat

[Chorus]

Ti, dhe njëherë po të kthehesh ti
Unë ja ku jam
Dhe njëherë të më duash prapë
Unë ja ku jam
Dhe njëherë ti të jesh e imja
Ja ku jam
Parajsën të ta fal
Dhe njëherë të të mbajë në duar
Ja ku jam
Dhe njëherë të më bësh të vuaj
Ja ku jam
Dhe njëherë të më vrasësh mua
Ja ku jam
Dhe vdekja le t’më marrë

Ja ja ja ku jam
Aj aj aj aj ja ku jam (Ja ku jam)
Ja ja ja ku jam
Aj aj aj aj ja ku jam (Ja ku jam)
Ja ja ja ku jam
Aj aj aj aj ja ku jam (Ja ku jam)
Ja ja ja ku jam
Aj aj aj aj ja ku jam (Ja ku jam)

[Pre-Chorus 2]

Pres, pres të më vish këtë natë
Pres, çdo njeri e ka një fat

[Chorus]

Ti, dhe njëherë po të kthehesh ti
Unë ja ku jam
Dhe njëherë të më duash prapë
Unë ja ku jam
Dhe njëherë ti të jesh e imja
Ja ku jam
Parajsën të ta fal
Dhe njëherë të të mbajë në duar
Ja ku jam
Dhe njëherë të më bësh të vuaj
Ja ku jam
Dhe njëherë të më vrasësh mua
Ja ku jam
Dhe vdekja le t’më marrë /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme