The Beatles dhe këngët e tyre të nënvlerësuara

9 Qershor, 2023 - 8:20 pm

The Beatles janë grupi që nuk kanë nevojë për prezantim. Ata qëndrojnë prapa disa prej këngëve më të famshme të të gjitha kohërave, dhe ndryshuan mënyrën se si bëhej muzika. Ndaj, ishte interesante ideja e hashtagut në Twitter (#MostUnderratedBeatlesSong trending), për këngët e tyre të nënvlerësuara.

Sugjerimet nga postuesit ishin të ndryshme, ashtu edhe kriteret e përzgjedhjes. BBC krijoi një listë të këngëve më të nënvlerësuara të The Beatles.

Kriteri ishte ky: Këngët që nuk kishin shumë vëmendje si pjesë e albumeve dhe që nuk janë paraqitur në kompilacione e as antologji. Lista është si më poshtë:

1. Hold Me Tight (1963)
2. No Reply (1964)
3. I’m A Loser (1964)
4. Rain (1966)
5. Hey Bulldog (1969)
6. You Know My Name (Look Up The Number) (1970)./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme