“Tingujt piano e vjetër kaq pranë m’i sjellë” (VIDEO)

12 Janar, 2018 - 5:39 pm

Një prej këngëve të Mariza Ikonomit është legjendare, dhe dallohet prej tjerave.

E realizuar para më shumë se dhjetë viteve, “Piano e Vjetër” e Mariza Ikonomit është nga ato këngët që ka domethënie për secilën zemër që e dëgjon.

Jo një këngë e zakonshme, por një melodi së cilës mjeshtërisht i është puthitur një tekst i mirë, dhe një melodi e lehtë.

Mariza, një zë për të cilin nuk ka nevojë për shumë komente, pos faktit që mbetet ndër vokalistet më të mira shqiptare, ka sjellë këtë këngë për ta lënë përgjithmonë në zemrat e dëgjuesve dhe adhuruesve të saj.

Në një intervistë jo shumë kohë më parë, Mariza tregoi se edhe për të si këngëtare, kënga ka një veçanti dhe një simbolikë.

Ne po e sjellim sonte këngën e cila qoftë në kitarë a në piano, asnjëherë nuk vjen më e mirë për veshin tonë sesa kur këndohet nga vetë Mariza. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme