Trison Trio me tur nëpër Kosovë

2 Maj, 2018 - 1:30 pm

Trison Trio, është grupi i formuar nga tre të rinj kosovar, të cilët kanë një të përbashkët e ajo është muzika, shkruan KultPlus.

Kësisoj, ky grup i formuar në vitin 2017-të, nga instrumentistët: Penarta Kryeziu (Flaute) Ylli Zhaveli (Klarinet) Uran Osmanaj (Cello), pas disa masterklaseve që kanë mbajtur në Zvicër, Gjermani, Beligjikë, Francë, Itali, kanë vendosur të mbajnë një tur koncertesh nëpër Kosovë. Në këtë tur të Trison Trio, mysafir është Melos Buza në piano.

Koncertet nisin nga nesër me Pejën më 3 maj, për të vazhduar tutje me Gjakovën – 4 maj, Prishtinë – 7 maj dhe Prizren më 9 maj./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme