Violinisti shqiptar Olen Cezari me performancë në statujën e Rio de Zhanieros (VIDEO)

Janar 12, 2018 - 8:55 pm

“Ave Maria”, ka jehuar nga tingujt e violinistit shqiptar Olen Cesari i cili në krahun e statujës së famshme në Brazil, ka bërë këtë performancë të mrekullueshme, shkruan KultPlus.

Olen Cesari ka thënë për këtë performncë se i dedikohet dashurisë së pastër të nënës dhe fëmijës. /KultPlus.com


Të ngjajshme