Vlashent Sata publikon këngën e dhimbjes shqiptare ‘Me jetu’ (VIDEO)

25 Korrik, 2019 - 9:25 pm

Kantautori i njohur shqiptar Vlashent Sata, që vepron dhe jeton në Paris, ka sjellë për publikun mbarëshqiptar një këngë tejet të veçantë si për nga përmbajtja e tekstit, edhe për muzikën plot stil dhe zërin e tij karakteristik, shkruan KultPlus.

Kënga titullohet ‘Me jetu’ dhe është bërë me idenë e jetës së tij personale dhe të shumë të rinjëve shqiptarë.

‘Unë kam qenë një nga ata të rinjtë shqiptarë që kanë ikur jashtë për studime, mëgjithëse kjo ka qenë gjysmë e justifikuar  më tepër ka qenë ideja që në vendin tim nuk kisha ndonjë të ardhme me profesionin që kisha. Andaj kjo këngë tregon dhimbjen e prindërve tonë që janë shkëputur nga fëmijët e vet dhe sakrificen e tyre. Në anën tjetër ideja është që nëse s’të pelqen diçka me luftua dhe me e ndryshua. Është më tepër një këngë për me dhënë optimizëm dhe dritë, që shpresën e kultivon vet’, u shpreh për KultPlus vokalisti Vlashent Sata. / KultPlus.com

Më poshtë ua sjellim këngën ‘Me jetu’:

Të ngjajshme