“You will never know” nga Imany (VIDEO)

23 Korrik, 2020 - 11:00 pm

“You will never know” është një nga hitet më të mëdha kënduar nga Imany, shkruan KultPlus

Imany ka realizuar edhe disa hite tjera ku ndër më të njohurit është “Don’t be so shy”. Imany është e njohur për zërin dhe performanca të veçanta.

KultPlus ju sjell tekstin dhe videon e këngës “You will never know”:

“It breaks my heart ’cause I know you’re the one for me
Don’t you feel sad there never was a story
Obviously it never be

You will never know
I will never show
What I feel
What I need from you no
You will never know
I will never show
What I feel
What I need from you

With every smile comes my reality irony
You won’t find out what has been killing me
Can’t you see me, can’t you see?

You will never know
I will never show
What I feel
What I need from you no
You will never know
I will never show
What I feel
What I need from you
No no no no you will never know
I will never show
What I feel
What I need from you no

No no no no you’ll never know
No no no no you’ll never know
No no no no
Love me love me love me love me no

You will never know
I will never show no no no
What I feel
What I need from you no no no
You will never know
I will never show no no no
What I feel
What I feel
What I feel
What I need
What I need from you no”

Të fundit

Të ngjajshme