“Zani spo t’del e don me piskat” (VIDEO)

23 Mars, 2020 - 11:46 pm

Grupi Jericho është i njohur për këngët unike që i ka publikuar ndër vite, shkruan KultPlus.com

Edhe kënga “Tomlin e Nonës”, ka një unikalitet si për nga përmbajtja ashtu edhe nga kritika dhe mesazhi që dërgon.

KultPlus, këtu ua sjell tekstin dhe videon e këngës “Tomlin e Nonës” e cila shumë shpesh ka shërbyer për shprehjen e frustrimit shoqëror kundër padrejtësive në vend.

Lindje, Perëndim, Perëndim a Lindje?
Si dele në pazar po t’thonë mes dy qytetërimeve
Dy konop n’qafë t’vnumë
Dytë po t’ngrehin e ti po qet shkumë
Je shumë i lodhun, gjat ke nejt n’zhurmë
E ki nevoj me marr frym, se jon tu t’ngulfat
Zani spo t’del e don me piskat
Krejt lomsh n’kry t’kan hallakat
Edhe sa ko me zgat deri sa t’coptojnë
Deri sa t’dajnë e sa t’përvlojnë
Deri sa ta kupton se sun vazhdon me konfuzion
E beba sun e han ni pulë t’pjektë
As sun e han ni spec t’djegst
E ti po don me shti me ngajt hala pa u msu me hec?
E ti ndaq jepi cucëll t’Arabisë
Ndaq jepi cucëll të Francës
Ajo ko me lyp tomlin e nanës, bal
Tomlin e nanës, bal
Tomlin e nanës, bal
Tomlin e nanës, bal
Tomlin e nanës, bal
Bal!
Bal!
Bal!
Bal!

Të ngjajshme