‘Zare moj dil ke fiku po të pret ashiku moj Zare, sa e bukur je’ (VIDEO)

21 Janar, 2023 - 10:00 pm

Sopranoja me zërin e bukur, Tefta Tashko-Koço vite më parë i kishte dhënë zë këngës “Zare trëndafile”, e cila mbetet një vlerë në muzikën shqiptare, shkruan KultPlus.

Teksti me përplotë elegancë gërshetuar me fuqinë e Tashko-Koços në interpretim, bën që edhe shumë kohë më pas, kjo këngë të dëgjohet.

KultPlus ua sjell tekstin dhe këngën “Zare trëndafile”:

Zare trëndafile

Zare moj trëndafile

ç’naj bane me hile moj Zare

sa e bukur je

Zare moj dil ke shpia, 2x

po të prêt shoqënia moj Zare

sa e bukur je

Zare moj dil ke fiku 2x

po të prêt ashiku moj Zare

sa e bukur je

Zare dil ke mali 2x

po te prêt jarani, moj Zare

sa e bukur je / KultPlus.com

Të ngjajshme