‘Ama një kese… a s’ki ma t’madhe a…’

6 Qershor, 2022 - 12:30 pm

Laureta Berisha Kosumi- farmaciste

Për një paracetamol kërkojnë qese…

Për një rehidrues kërkojnë qese…

Ama një kese… a s’ki ma t’madhe a…

Qitmi qeto me ni kese ma t’madhe e mos tem shihen…😒

Krejt këto kërkesa për gjana shumë të vogla…

Aspak nuk më dhimbsen qeset por ambienti, sepse koha për tu shpërbërë një qese është shumë e gjatë (qindra vite), e marrë parasysh që jemi popull shumë i “kujdesshëm” ndaj ambientit, kjo nismë më duket mëse e qëlluar dhe shumëherë e menduar që të ruhet ambienti.

Kur një gjë kushton, atëherë e ruan dhe e ripërdorë shumëherë!

Shpresojmë në shumë nisma të tilla që janë pro ambientit, ripërdorni qeset ose përdorni çanta bezi të cilat janë të lehta për tu bartur, shtuar kësaj mund të pastrohen e hekurosen dhe janë shumë të pastra dhe pa kimikatet që mund të lëshojnë qeset e plastikës./ KultPlus.com

Të ngjajshme