As mbyllja e lojrave nuk do ia kthejë Kosovës fatin…

28 Mars, 2019 - 11:24 pm

Shkruan: Nezir Kraki

As mbyllja e lojrave nuk do ia kthejë Kosovës fatin…

Sepse…këta që shesin moral e patriotizem duke mbylle lojra fati kanë vite që luajnë me fatin e Kosoves dhe të popullit të saj.

Janë ekspertë të mbylljes së fatit, jo të mbylljes së lojrave. 
•••

Përndryshe, s’ka nevojë te jemi gjeni për ta kuptu që fati fiktiv përmes lojës dhe bixhozit nuk i duhet Kosovës. Kosova ka nevojë urgjente për fat real e për shpresë.

Të ngjajshme