Bastardët që e fyen Gjergj Kastriotin nuk janë shqiptarë!

Janar 11, 2018 - 6:18 pm

Gani Mehmetaj

Bardhyl Mahmuti në rrjetin social, shkruajnë disa portale shqipfolëse, i paska fyer shqiptarët myslimanë. Gënjejnë portalet. Bardhyl Mahmuti me asnjë rresht nuk i ka fyer shqiptarët myslimanë, as ua ka përmendur fare kombësinë, duke e ditur se maskarenjtë që e shajnë Skënderbeun nuk janë shqiptarë. Ai i shau shqip kopilat (bastardët) e osmanëve e sllavëve që e fyejnë Gjergj Kastriotin.

Kopeja e shqipfolësve që e fyejnë heroin tonë kombëtar nuk është e madhe, mirëpo janë të pacipë, agresivë, shpifës, banalë dhe me tru të shpërlarë. Janë turma më e mjerë dhe më fatkeqe në faqen e dheu, por që mjerimin e tyre nuk e perceptojnë, as nuk e përjetojnë, sepse i kanë bërë synet në tru. Prandaj s’kanë tru, ndërsa kërkesat e stomakut ua errësojnë arsyen. Ata s’kanë identitet kombëtar, s’kanë fe as atdhe, janë nomadë që bredhin pesëqind vjet nëpër këto troje. Pjesa tjetër edhe kur janë shqiptarë duke dëshiruar t’ua bëjnë qefin turqve, janë servil e shpirt skllavi, janë mendjefyçkë, janë hiq që e ndotin tokën shqiptare.

Një hoxhe që vehabistët, e sollën në dinë e në iman, e bënë myslimanë të egër me dajak , duke ia bërë më të butë shpinën se barkun, thotë se Skënderbeu nuk është heroi i tij kombëtar. Kush qenka atëherë heroit i tij kombëtar? Milosheviqi e Sulltan Murati.

Pse nuk qenka Gjergj Kastrioti heroi kombëtar i këtij hoxhe shqipfolës? Sepse paska vrarë myslimanë! Hoxhallarët injorantë e të të paarsimuar nuk e dinë ose nuk duan ta dinë se mbreti i arbërorëve me ushtrinë e tij të gjithë ata që i vrau ishin myslimanë turq, arabë, azerë, turkmenë e dreqër të tjerë, që me yll e më hënë si simbol të krimeve të tyre e sulmuan Shqipërinë. Gjergj Kastrioti po të mos i vriste a dëbonte në Azi të Vogël këta myslimanë turq, do të bënte tradhti. Prandaj është heroi ynë kombëtar, sepse i vrau dhe i mundi 25 vjet turqit myslimanë me ushtrinë e tyre që erdhën nga Azia e Vogël.

Prandaj Bardhyl Mahmuti shau shqip nga zemërplasja, i vetëdijshëm së sharësit e fyesit e Gjergj Kastriotit në Maqedoni, qeveria sllave nuk do t’i ndëshkoj as nuk do t’i ndaloj. Përkundrazi do t’i ndërsej e shpërblej.

Të ngjajshme