Dhjetë urdhërat për veten nga një grua e fuqishme

17 Janar, 2019 - 3:30 pm


Doni të zbuloni nëse jeni, apo keni të bëni me një grua të fuqishme? Zbulojeni duke lexuar më tej:

E dashuruar së pari me veten!

Para se të përhapni dashurinë tuaj, sigurohuni që doni veten së pari! Një grua që nuk e do veten, nuk e njeh veten dhe nuk di si të kërkojë respektin që meriton.

Më duaj ashtu si jam!

Dhe pasi ta doni veten, do ta dini se dashuria e vërtetë është ajo që ju pranon ashtu siç jeni! Me të gjitha cilësitë dhe defektet tuaja!

Çdo gjë që do të bësh, do të të kthehet ty!

Një grua e fuqishme e di që në jetën e saj korr gjithçka që mbjell, prandaj ajo nuk u bën kurrë të tjerëve atë, që ajo nuk dëshiron për vete.

Pavarësi, gjithmonë!

Një grua e fuqishme e di se është në gjendje të marrë vendimet e veta dhe të bëjë zgjedhjet e saj. Ajo e njeh potencialin që ka dhe merr përgjegjësinë për fatin e vet.

Përulësia!

Një grua e fuqishme nuk ndihet më e mirë se kushdo tjetër … ajo vë gjithë energjinë e saj për të qenë një person më i mirë sot, se sa ishte dje.

Beso tek vetja!

Pasiguria nuk ndodh! Një grua e fuqishme punon me kompetencë dhe shpresat e ndihmojnë të arrijë suksesin.

Kujdesuni për kopshtin tuaj!

Një grua e fuqishme nuk i kap në kurth fluturat, kujdeset për kopshtin e saj dhe pret që ato të vijnë vetë, me dëshirën e tyre.

Besimi!

Frika e humbjes nuk është sigurisht një ndjenjë në gjendje për të shtrënguar këtë grua, ajo e di se ajo që është e saja, është ruajtur dhe do të kthehet gjithmonë!

Vaniteti!

Gruaja e fuqishme e di se si ta kultivojë vetëvlerësimin e saj çdo ditë dhe e di vlerën e vanitetit!

Rinia!

Një grua e fuqishme nuk plaket kurrë! Ajo e sheh pamjen e rrudhave si një përvojë jetësore dhe si arsye për t’u ndierë edhe më e veçantë./bota.al/KultPus.com

Të fundit

Të ngjajshme