Durmishi: Jemi bërë ‘vrasës’ të njëri tjetrit, jemi dalldisur dhe nuk e di a po e vërejmë këtë

27 Mars, 2021 - 2:40 pm

Nga Luan Durmishi

Në ditët e fundit të Covid 19, në trupin tim, kuptova saktësisht se virusi është shumë i rrezikshëm ! Përtej këtij vrasësi të padukshëm që po mer jetëra njerëzish, kuptova se edhe ne jemi bërë “vrasës” të pavetëdijshëm të njëri tjetrit !

Të nënës dhe babait, të motrës dhe vëllaut, të shokut dhe shoqes etj… ! Jemi dalldisur dhe nuk e dijë a po e vërejmë këtë ? Qeveritë në të gjitha anët e globit, kur po kanë zgjedhje, po e humbin toruan dhe si të “çmendur ” po vrapojnë pas turmave dhe kështu po bëhemi të gjithë “vrasës” të njërit t’jetrit, e nuk po di a po e kuptojmë këtë apo nuk po duam t’a kuptojmë ! Ata pastaj po kthehen në humanitet, e ne në vazhdim dalldisjeje !

Virusi po vazhdon të vret, e dhimbjet veq po shtohen, kurse frika nga ky virus tek ne si duket ende është shumë largë.
Ju lutem respektoni masat që pasojat dhe dhimbjet të jenë sa më afatëshkurta. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme