Faleminderit, jo faleminderit

8 Mars, 2019 - 8:53 pm

Vlora Dumoshi

Faleminderit- jo faleminderit për lulet e tua.
Faleminderit – jo faleminderit se unë jetojë çdo ditë jo vetëm një ditë.
Faleminderit – jo faleminderit që jetën time ma morre edhe pse po jetojë.

Faleminderit- jo faleminderit që ta dhurova jetën, dhe nuk e vlerson rëndesinë.
Faleminderit – jo faleminderit që nuk e dua dhunën por na përfshinë në pasiguri.
Faleminderit – jo faleminderit për sekretin e lumturisë dhe akoma ndihemi të pafuqishme.

Faleminderit – jo faleminderit për fuqinë e ëndërrave dhe nënvlersimin e influencës së shpirtit.
Faliminderit – jo faliminderit une jam lodhë dikush të vendos për mua.
Faleminderit – jo faleminderit për kohën që madhështinë që nuk na sjellni.

Faliminderit – jo faliminderit jam lodhë duke e gëllitit zerin tim.
Faleminderit – jo faleminderit për fuqinë në veprime tregohu në mendime.
Faleminderit – jo faleminderit që dini për një pikë dhe atë që nuk dini për një oqean.

Faleminderit – jo faleminderit mendo jam një JETË.
Faleminderit – jo faleminderit injoranca juaj refuzim për të përfituar.
Faleminderit – jo faleminderit e vetmja gjë që bieni ndesh me ne është dashuria.

Faleminderit – jo faleminderit edhe per ju femra që e luftojmë njëra tjetrën.
NDALU, MENDO dhe FITO.
FALEMINDERIT!/ KulPlus.com

Të ngjajshme