Ibrahim Rugova, nuk pati nevojë ta paguante askënd, që të shkruante libra për të

20 Prill, 2018 - 10:27 am

Shkruan: Ndue Ukaj

Ibrahim Rugova, sa qe gjallë, nuk pati nevojë ta paguante askënd, që të shkruante libra për të, për të fituar nder dhe lavdi.

Ai, sa qe gjallë, nuk u mposht kurrë. Ai, edhe për së vdekuri, vazhdon t’ i tremb kundërshtarët e tij të politikës.

Rugova, nderin dhe lavdinë e fitoi me punë, dije dhe dashuri të vërtetë për vendin. Dhe, këto vlera e virtyte, ia pranoi dhe ia vlerësoi e gjithë bota e përparuar. Në këtë mënyrë, ai e shkroi librin e tij, në zemrat qindra mijëra shqiptarëve, që e mbajnë për Atin e pavarësisë së Kosovës.
Prandaj, të tentosh ta përbaltësh atë, është njësoj si të tentosh ta pështysh diellin./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme