займ на карту онлайн потребительский кредит

Istrefi: Më tha një djalosh naiv

16 Nëntor, 2020 - 9:13 pm

Shkruan Shkumbin Istrefi

Me tha një djalosh naiv:

E kuptoj luftën për pushtet, por jo edhe urrejtjen që shfaqin simpatizantët e njërës parti për liderët e partive kundërshtare.

E kuptoj edhe përkrahjen e simpatizantëve për Liderin e tyre, por jo edhe idealizimin dhe mistifikimin e Liderit deri ne atë mase, sa te pasqyrohet si mbinjeri.

E kuptoj edhe dashurinë dhe respektin qe kemi ndaj UCK-se, dhe luftës se saj çlirimtare, por nuk e kuptoj si mund te votohet një Gjykate Speciale një etnike e pastaj kur fillon se funksionuari, te kemi dëshirë qe te mos funksionoje.

Nuk e kuptoj se pse nuk është kërkuar drejtësi për viktimat civile dhe te pafajshme shqiptare (masakra, dhunime, vrasje) nga forcat serbe qe 20 vjet.

Nuk e kuptoj se pse nuk është kërkuar drejtësi për rastet e Gjykatës Speciale me herët. Çka kemi pritur deri tash?

Nuk e kuptoj se pse nuk votohet Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike dhe pse Deputetet mungojnë ne Seanca.

Unë e pyeta:

A e kupton pse po te mundojnë këto gjera?

Me tha:

Jo./ KultPlus.com

Të ngjajshme