Kouchner: Rugova ishte kokëfortë, nuk pranonte asgjë më pak se pavarësinë e Kosovës

1 Tetor, 2020 - 8:33 pm

Për Rugovën kanë folur shumë figura të rëndësishme kombëtare, ndër to edhe francezi Bernard Kouchner i cili ishte Ministër i Shëndetësisë në Francë në vitin 1993 kur edhe ishte takuar me Rugovën, shkruan KultPlus.

Sonte, KultPlus ju sjell disa nga fjalët që Kouchner i tha për Rugovën.

‘Rugova ishte kokëfortë, ishte vështirë ta bidnim. Kishte bindjet e veta prera dhe nuk pranonte asgjë më pak se pavarësinë e Kosovës’ / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme