Kraki: Ju e vlerësoni prerjen e kokave, unë me përbuzje pshty në surratin e secilit barbar

27 Tetor, 2020 - 9:17 pm

Shkruan Nezir Kraki

Nuk është turp mos me ditë. Turp është mos me pranu me msu.

Sepse, siç thotë populli ynë i dashun « tupani bjen per ata që kanë vesh ».

E unë s’kam zgjidhje per ata që s’kanë as vesh me degju, as sy me lexu e as mend me kuptu.

Shkrimet e mia janë 100% të miat dhe dijeni që edhe kur flas per Francën ne fakt jam duke fol për neve shqiptarët.

Nëse e kuptoni thelbin e asaj qe them, bravo! Nëse jo, s’ka dert.

Ju luftoni per urrejtje, une luftoj per liri.

Ju e vlerësoni prerjen e kokave, unë me përbuzje pshty në surratin e secilit barbar.

E kam thënë publikisht që armiku im është injoranca. Injoranca është armik i islamit poashtu. Armik i kombit gjithsesi.

Kur them bojkotojeni injorancen e jo Francen nuk e kam me e shpetu Francen nga bojkoti por me e çliru trunin tuaj nga terrori qe shkakton mosdija. Se, pasha juve, s’ka fe as profet që i do injorantët. Kështu që, ju jeni të fundit në çdo listë, edhe në Tokë edhe në Qiell.

Permiresojeni bile pak vendin e juj ne Tokë e mesoni diçka njerezore se n’xhenet s’keni me m’taku. Unë as n’xhenet s’pranoj te jem me kokeprerës.

Neser e bej nje shkrim per « xhihadistet e fejsbukut si dhunues te islamit» dhe për perkrahesit e barbarise permes teorise « ai profi e ka lyp ».

Ndërkohë, si kofshin vofshin!/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme