‘Në Kaçanik të gjithë e duan Teatrin, përveç atij që e merr rrogën si Kryetar Komune’

4 Gusht, 2018 - 7:10 pm

Shkruan: Ben Apolloni

Për ta parë shfaqjen erdhën qytetarë e politikanë të të gjitha partive (PDK, LDK, VV, AAK, NISMA), por jo edhe ai që e merr rrogën si Kryetar Komune.

Erdhën edhe pleq që nga mosha e madhe e kanë të vështirë të rrinë ulur, por jo edhe ai që e merr rrogën si Kryetar Komune.

Erdhën edhe miq nga qytete të tjera të Kosovës e Maqedonisë, por jo edhe ai që e merr rrogën si Kryetar Komune.
Erdhën mërgimtarët kaçanikas, jo vetëm një herë, por disa e kanë parë shfaqjen tri herë brenda tri netëve sa u shfaq, por jo edhe ai që e merr rrogën si Kryetar Komune.

Erdhën edhe… nuk e la kush pa ardhë, por jo edhe ai që e merr rrogën si Kryetar Komune.

Kryetarët shkojnë e vijnë, Kaçaniku dhe kultura do të mbesin.

Të ngjajshme