Nuk ka gjë më të bukur se një grua kur ringrihet pas stuhisë

5 Shtator, 2020 - 12:57 pm

Nuk ka gjë më të bukur se një grua që rilind. Nuk ka gjë më të bukur se një grua kur ringrihet. Pas rënies. Pas stuhisë. Dhe rikthehet më e fortë dhe më e bukur se më parë.

Me ndonjë gërvishje në zemër, nën lëkurë…por me dëshirën për të shembur botën nga padrejtësitë që ia solli. Dhe veçse me një buzëqeshje. /femer/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme