Paçarizi: E du Kosovën, i du shatzat

21 Mars, 2019 - 10:13 pm

Rrahman Paçarizi / Facebook

Pas lojes fantastike, te djemve kosovare qe jane rrite jashte, eshte koha me pa se ne çare ambienti te kontaminuar jetojme.
Pi bjen qe po e citoj veten, por Kosoves i duhet President qe eshte rrite/shkollu jashte
Kryeminister qe eshte rrite/ shkollu jashte
Ministra qe jane rrite / shkollu jashte
Etj.
Nese s’ju kane binde keta djemte qe nje vit, shqiptaret e kombetares zvicerane dhe ata te kombetares se Shqiperise; nes s’ju kane binde Rita Ora etj., atehere kemi problem serioz.
E du Kosoven, i du shatzat!

Të fundit

Të ngjajshme