займ на карту онлайн потребительский кредит

Pranvera e bukur e Zonjave Shqiptare ne Tiranë

27 Mars, 2019 - 10:00 pm

Shkruan: Flora Nikolla

Jam e gëzuar e ndihem mirë, kur shoh se zonja shumë te nderuara nga te gjitha trojet shqiptare por edhe nga bota , konfirmojnë nga dita në ditë , pjesmarrjen ne Konferencën Nderkombetare , “Vlera e të qenit grua në shekullin e XXI”, një  nismë e marrë nga Albanian Excellence, në kuadër të  aktivitetetit të saj shumë planësh që po organizon për mbarëvajtjen e gruas panshqiptare nga viti 2016, kur në Nju Jork, nën  kujdesin e Presidentit Bujar Nishani, u nënshkrua , Memorandumi,  “Imazhi i të qënit grua në shekullin e XXI”.

Në emer të Albanian Excellence, i falenderoj nga zemra per pranimin e fteses sonë, për  të qënë së bashku në një konference tre ditore kushtuar gruas mbarëshqiptare ku do të diskutohen  dhe ku do të parashtrohen një tematikë shumë e larmishme idesh me një emerues të përbashkët gruan panshqiptare.

Zonja të nderuara që jetojnë në Maqedoni, Kosovë, Mal të Zi por  edhe nga Preshevë,  Itali, SHBA , kanë konfirmuar deri më tani pjesmarrjen e tyre në këtë konferencë e  cila do të nise me një mbrëmje magjike në Kalanë e Tiranës , në  lokalin Shendeverë , për të vijuar më pas në një  ditë të plotë pune në Hotel Mak Albanian Hotel, ku orë pas orë do të tregohen, shpjegohen, përvijohen histori të vërteta suksesi zonjash kudo ato jetojnë. Por po aq bukur do të jetë dita e 16 prillit,kur të gjitha së bashku do të udhëtojmë drejt Shkodrës, në mikëpritjen e  Kryetares së Bashkisë së Shkodrës, zonjës Voltana Ademi . Një ditë shkodrane,  ku sërish do vijojnë diskutimet sipas rendit të ditës  të planifikuar për tu organizuar nga Albanian Excellence.

Konferenca ndërkombëtare, “Vlera e të qënit grua në shekullin e XXI “,  është një mbledhje e nivelit të lartë me përfaqësuese të zonjave shqiptare të suksesit  nga e gjithë bota  dhe hapësira mbarëshqiptare me qëllim që të parashtrohen  dhe kërkohen politika të reja për të drejtat e gruas  shqiptare kudo ku është dhe jo vetëm , në të gjitha fushat e lartpërmëndura, si një aksion efikas në fuqizimin e figurës  së saj.

Nga kjo Konference do të krijohet Aleancës Globale  e grave shqiptare të suksesit  .

Vijimi i nënshkrimit të  memorandumit të nisur në vitin 2016  në  Nju Jork, “Te jesh grua ne shekullin e XXI”, Vijimi i nënshkrimit të  Peticionit në mbështetje të viktimave të dhunës seksuale në shekullin e XXI si dhe shpalljen e Cmimit të Madh ,

“Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”.

Kjo Konferencë  do të shpallë Kongresin  e gruas shqiptare kudo është që do të organizohet në vjeshtën e vitit 2021.

Per gjate tre diteve do te jemi se bashku ne nje maratone idesh, mendimesh, bisedash , takimesh , buzeqeshjesh, miqesish te reja, vendimesh , nenshkrimesh, me nje ide te perbashket per te permiresuar qenesine e gruas panshqiptare kudo eshte

Mire se te vini ne Tirane dhe ne Shkoder ne datat 14 , 15 dhe 16 prill !!!

Jo vetëm për të qënë  së bashku e për t’u konturuar më mirë në jetët tona si gra, zonja, inteletuale, nëna dhe motra , por edhe se pranvera që na mbledh së bashku është  e bukur ne Shqipëri si mendja , zemra dhe fytyra e te gjitha zonjave  shqiptare !!!

Mirëse të vini !!!

Të ngjajshme