Sot në orën e parë të mësimit, secili mësimdhënës do duhej të mbante një ligjërate sensibilizuese

8 Shkurt, 2019 - 8:07 pm

Drenusha Zajmi Hoxha

Sot në orën e parë të mësimit, në secilën shkollë, secili mësimdhënës do duhej të mbante një ligjëratë sensibilizuese, edukuese dhe informative për nxënësit, në bazë të asaj që ndodhi brenda një jave në Drenas dhe Kavajë.

Nxënësit nuk duhen përdorur vetëm për të dalë skaj trotuareve me flamuj, sa herë ndonjë çoban pushteti andej e këndej kufirit, shëtitet me xhipa të zi.

Fëmijët duhet të mbrohen me edukim nga secili ngacmim dhe abuzim. Po ashtu kujdes nga ata që bëjnë bullying, sepse me shumë janë të rritur sesa fëmijë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme