Ali Podrimja në detaje e përshkroi vdekjen buzë lumit

21 Korrik, 2022 - 11:32 am

Nga Ali Podrimja

Po që se nuk të shkruaj
miku im i dashur dhe
Po qe se nuk ma dëgjon zërin
merr një karafil
e ma kërko varrin
diku në botë
se vajta pas Lumit./ KultPlus.com

Të ngjajshme