Desha

5 Shtator, 2021 - 6:28 pm

Poezi nga Ndoc Gjetja

Desha të hyj në zemrën tënde.
U kërrusa, u kërrusa
U bëra lëmsh sa një top
por prapë e dashur
Zemra jote nuk më nxuri dot.

Ndoshta dhe mund të hyja,
Por të them të vërtetën
I kërrusur s’mund të rrija
brenda teje gjithë jetën.

Zgjeroje zemrën ti!
Më tepër, më tepër
Dhe në qoftë se më nxë
do të hyj patjetër. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme