Dita e Kushtetutës së Kosovës

9 Prill, 2019 - 11:40 am

Adem Gashi

e martë është sot nëntë prill
herë tjetër mund të jetë ditë tjetër
sot bie shi
herë tjetër mund të ketë dhe diell

në një sfond pëlhure të kaltër
gjashtë yje të bardhë 
që mund të shtohen ndërkohë e ngaherë
dhe në mes një blanë e verdhë
që mund të vizatohet ndryshe nesër

është një ditë kjo me një dokument në letër
po shkelësit…

ah, kjo është punë tjetër. / KultPlus.com

Të ngjajshme