Dritaren e ke të lejuar

20 Prill, 2020 - 11:00 am

Poezi nga Lulzim Tafa

(Letër babait)

Sapo i dëgjova lajmet
Qeveria është e vendosur
Ata që i kanë 65
Asnjë dakik liri.

Kot më shikon me ata sy
Unë s’mund të të jap asgjë
Nga liria ime nëntëdhjetë minutëshe

Tek e fundit
ti e di
liria nuk është
virus i transferueshëm

prandaj nga sot
nëse do ta shohësh diellin si lind
apo shiun duke pikluar
trembi dallëndyshet dhe dil në dritare
Dritaren e ke të lejuar. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme