‘Dua dy gra dhe dy gra më duan mua’

21 Qershor, 2022 - 11:15 pm

Poezi nga Josip Osti

[gjithnjë, ruajmë sekretin më të madh në botë]

Dy gra dua,
e dy gra më duan
mua.
Ndajmë me njëri-tjetrin,
bukën e ngroht’ të dashurisë

Në mjerimin e skajshëm, n’a
shumohen dhimbjet,
por, si thesar i paçmuar edhe gëzimet

dua dy gra
dhe dy gra
më duan mua.

Përktheu: Herman Çuka / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme