займ на карту онлайн потребительский кредит

Dyzetetetë

Qershor 16, 2019 - 6:26 pm

Nga Arben Idrizi

Liria jeton në tharkun e derrave
dhe rojtari i tyre rrjedh nga po ajo familje
dhe pronari i tharkut është axha i rojtarit — krejt i dhjamosur

dhe kryetari i komunës është mik i pronarit

dhe gruaja e tij është dashnore e fajdexhiut
dhe fajdexhiu i ka sjellë në pushtet korrupsionin dhe krimin

dhe korrupsioni dhe krimi e kanë vënë ligjin

dhe ligji e mbron hierarkinë deri te derrat në thark

Të ngjajshme