‘E kuptuan, që unë nuk kam qenë kurrë fëmijë…’

1 Qershor, 2021 - 7:31 pm

Ushtari i vjetër
Poezi nga Frederik Rreshpja

Pash fëmijët në rrugë. Të qeshur,
të bukur dhe delikatë si vazot e çmuara,
ku nënat fshehin ëndrrat e tyre.
Më panë dhe u trishtuan. E kuptuan,
që unë nuk kam qenë kurrë fëmijë…/ KultPlus.com

Të ngjajshme