Écriture féminine

2 Tetor, 2018 - 4:30 pm

Tijana Rakočević. Përkthyer nga Nikollë Berishaj.

Çupat

i mësojnë më shpejt fjalët e para

dhe i flasin fjalitë e para

ato janë më fjalëshuma

çupat

mësojnë më shpejt të lexojnë

dhe më mirë gjendem me drejtshkrimin

më lehtë i mësojnë gjuhët e huaja

ndërkohë që djemtë ende belbëzojnë

këto qenie të mëndafshta kanë

vizion më të mirë periferik

dhe shkrim më të bukur

oh, po – çupat

kanë nota më të mira në sjellje

janë më të rregullta se djemtë

shkruajnë më mirë

mbledhin më mirë

dhe kur rriten

kur rriten djemtë

çupat bëhen

sekretare./ KultPlus.com

Të ngjajshme