Fëmija

15 Shtator, 2022 - 2:59 pm

Alba Merini

Po gjete balonën e fantazisë tënde,
lidhe me inteligjencën e zemrës,
do të shohësh të lindin kopshte të magjishme
dhe mamaja jote do të bëhet bimë,
do të mbulojë me gjethet e saj.

Bëj me duart e tua dy pëllumba të bardhë
që të sjellin paqen kudo dhe rregullin e sendeve.
Por para se të mësosh të shkruash
shiko veten
në ujin e ndjenjës … / KultPlus.com

Të ngjajshme