Gjej kohë

28 Shkurt, 2019 - 10:30 am

Nënë Tereza

Gjej kohë 

Gjej kohë të mendosh 

Gjej kohë të lutesh 

Gjej kohë të qeshesh 

Është burimi i fuqisë 

Është fuqia më e madhe mbi tokë 

Është muzika e shpirtit. 

Gjej kohë për të luajtur 

Gjej kohë të duash dhe të duhesh 

Gjej kohë të japësh 

Është sekreti i rinisë së përjetshme 

Është privilegj i dhënë prej Zotit 

Dita është shumë e shkurtër për të qenë egoistë. 

Gjej kohë të lexosh 

Gjej kohë të jesh mik 

Gjej kohë të punosh 

Është burim mençurie 

Është rruga e lumturisë 

Është çmimi i suksesit. 

Gjej kohë të bësh mirësi

Është çelësi i parajsës./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme